Skip to content Skip to footer
Website

Lime Photography is een verzameling van freelancers die gespecialiseerd zijn in event fotografie. Deze website is hun uithangbord en dient als portfolio.

Klant:Lime PhotographyJaar:2018FreelancerJeroen Bernaerts

Het belangrijkste bij Lime Photography zijn de foto’s. Hiermee willen zij uitpakken, daarom kozen we op de startpagina voor een slideshow die meteen op volledige schermgrootte enkele foto’s weergeeft.

Lime Photography focust vooral op event fotografie en vaak nightlife, daarom kozen we voor een donker kleurenpallet. De foto’s in de slideshow hebben ook steeds een donkere achtergrond, zo krijgen we een zachte overgang en is de witte tekst steeds leesbaar. Het rode accent nemen we doorheen de hele website mee als accentkleur.

We gebruiken duidelijke visuele gallerijen die een goed overzicht geven van wat je kan verwachten. Elke foto kan ook individueel uitvergroot worden.

Deze website heeft WordPress als content management systeem. Hierdoor kan de klant zelf gallerijen of foto’s toevoegen en eventueel teksten aanpassen.

Met het geïntegreerde chat systeem kunnen potentiële klanten rechtstreeks chatten met een fotograaf via Facebook Messenger